Workshop Energie Advies

  • Wil je je huis van het gas af krijgen maar je weet niet hoe?
  • Wil je weten wat nu de verstandigste keuze is?
  • Wil je weten hoe je de beste keuze kan maken voor jouw huis?

We lezen allemaal de vele nieuwsberichten over de energieprijzen, maar ook over alle mooie nieuwe technieken die er zijn. Bijvoorbeeld de vele verschillende warmtepompen.
Maar hoe pas je al die mogelijkheden nu toe op je eigen huis? 

In deze workshop leer je zelf de keuzes te maken voor de juiste aanpassingen aan je huis. Het is een technische workshop waarin je leert hoe je huis op dit moment werkt, en wat het nodig heeft om minder of helemaal geen gas te verbruiken. We gaan langs alle mogelijkheden en leren te selecteren welke het beste van toepassing zijn op jouw huis.


Mijn naam is Roland van der Hei. Na het ombouwen van ons eigen rijtjeshuis naar energieneutraal, hebben mijn vriendin en ik een eigen huis gebouwd met ecologische materialen en zijn we nog verder gegaan met duurzame techniek. Nu geef ik particulieren energieadvies.
Middels deze workshops deel ik mijn kennis. Zo zorg ik ervoor dat mensen hun kennis verbreden, zodat zij hun eigen woning beter begrijpen en zelf de juiste keuzes kunnen maken.


Zaterdag 26 November 2022, te Koedijk van 9:30 tot 16:00 inclusief lunch. Momenteel voor de prijs van 95 Euro incl btw, in plaats van de normale prijs van 120 Euro incl btw.


Ja, ik meld me ook aan voor de Workshop Energie Advies door een e-mail te sturen naar workshop@vanderhei.nl